Usi de INTERIOR

Usile noastre au un finisaj perfect, vin intr-o mare varietate de culori si decoruri asa ca puteti alege exact nuanta pe care o doriti.

Sunt fabricate din cele mai bunemateriale, astfel se inchid foarte bine. In plus, pretul este cel mai mic de pe piata, cu montajul inclus plus GARANTIE.

Suna acum pentru a primi reducere

-30%

Usi de EXTERIOR

Usile de EXTERIOR de la Simteric.md sunt facute dintr-un material usor, care nu necesita intretinere speciala (poate fi curatit cu o carpa umeda si detergent). Sunt prietenoase cu mediul. Nu ne referim la materiale, ci la faptul ca pot fi usor reciclate, iar greutatea mica face transportul mai usor.

Vinzarea si Montarea Usilor de Interior si Exterior oriunde in Moldova

 

Fabricat din cele mai sigure materiale

Gama variata de produse

Livrare GRATUITA

Masurare GRATUITA

Masurarea chiar in acceasi zi cand o comandati

 

Sunati Acum!

068899947

Sunati la numarul de mai sus
sau completeaza formularul din dreapta
pentru a profita de OFERTA!


De ce sa alegi Usi de Interior si Usi de Exterior de la Simetric.md?

Fiind achizitii care se fac pe termen lung, usile de interior si exterior trebuie sa indeplineasca o multitudine de cerinte, atat de ordin estetic, dar mai ales de ordin practic.

Usile nu mai au de mult timp doar rol functional, de separare si unire a spatiilor, ci au si un insemnat aport din punct de vedere estetic. Acest lucru e valabil nu doar in cazul usilor de interior, ci si al celor de intrare, care trebuie sa fie in ton cu arhitectura casei. Designul este un criteriu important, insa la achizitionarea lor ar trebui sa se urmareasca mai ales calitatea. Protectia fonica, izolarea termica sau rezistenta in timp sunt beneficii pe care le ofera doar un produs de buna calitate

Usurinta folosirii si pastrarii.

Usile de termopan sunt facute din PVC, un material usor, care nu necesita intretinere speciala (poate fi curatit cu o carpa umeda si detergent).

Sunt o optiune ieftina.

Aceste modele au devenit atat de populare tocmai pentru ca veneau ca varianta mai putin costisitoare la cele de lemn. Atunci cand ai un buget limitat pentru constructia sau renovarea casei, usile din termopan sunt o solutie viabila. Dar nu uita ca usa de intrare de la casa spune multe celui care iti calca pragul.

Sunt prietenoase cu mediul.

Nu ma refer la materiale, ci la faptul ca pot fi usor reciclate, iar greutatea mica face transportul mai usor

Usile din sticla sau cele cu insertii de sticla reprezinta o optiune ideala atat din punct de vedere functional, cat si decorativ pentru spatiile mici sau pentru cele unde este necesara patrunderea luminii. O usa exclusiv din sticla poate ramane simpla sau poate fi personalizata prin sablare sau chiar pictare. Decorarea poate ajunge pana la insertii de vitraliu, pentru o nota de eleganta clasica.

Va oferim cele mai bune conditii pentru achizitionarea usilor. Pentru toate modelele de uşi dispunem de diverse promotii si reduceri

SUPER OFERTA Verii de la Simetric.md?

Avantajele usilor Avantajele usilor Avantajele usilor Avantajele usilor

SIMETRIC.MD INSEAMNA

3289 Proiecte
finisate
100% Clienti
Multumiti
100% Calitate
Garantata
19 Ani
experienta

Portofoliu

Opinia clientilor

CONTACTATI-NE

Cere Apel

Suna acum

068899947

Republica Moldova
Chisinau

ADRIANA

Consultant

suna acum - 068899947