Piscine de la Simetric.md

Piscinele de la Simetric.md sunt fabricate din rasini de cea mai inalta calitate, armate cu fibra de sticla, care inglobeaza tehnologia patentata a miezului ceramic, proiectate pentru a rezista conditiilor specifice ale climei din Europa Centrala si pentru a satisface cerintele clientilor, din punct de vedere estetic, la cel mai inalt nivel.
Piscinele noastre au o bariera de protectie 100% antiosmoza (osmoza – infiltrarea apei prin principiul capilaritatii in corpul piscinei), protejate impotriva radiatiilorUV agresive, pretabile pentru a se utiliza apa sarata.

Constructie piscina

Constructii Piscine

Construim piscine la cheie, diverse modele si marimi. Vedeti aici toate modelele de piscine construite de firma noastra.

Renovari piscine ieftin

Renovari Piscine

Ne ocupam si de renovarea piscinelor, cu mozaic sau liner, aici puteti vedea piscinele renovate de firma noastra.

Prelate Piscine

Prelate Piscine

Executam si prelate pentru piscine, de orice dimeniuni. Prelata va protejeaza piscina de intemperii. Vedeti aici exemple.

Intretinere piscine

Asistenta si Intretinere

Piscinele au nevoie de intretinere periodica, pentru care suntem pregatiti sa o oferim ori de cate ori aveti nevoie.

Consultanta piscine

Consultanta piscine

Va oferim consultanta pentru alegerea piscinei, a marimii si a modelului in functie de bugetul de care dispuneti.

Sunati Acum!

068888173

Sunati la numarul de mai sus
sau completeaza formularul din dreapta
pentru a profita de OFERTA!


5 motive de ce sa alegi Piscine de la Simetric.md:

1. Valorizarea patrimoniului imobiliar

Mai multe studii au demonstrat ca instalarea unei piscine este o investitie care creste valoarea casei dumneavoastra (cu pina la 20 de procente) pentru numerosi ani. In plus, o piscina faciliteaza inchirierea sau vinzarea bunului detinut. Investitia intr-o piscina va ofera nu numai placere, ci si o crestere imobiliara semnificativa.

2. Un loc de interactiune in familie si intre prieteni.

Piscina reprezinta locul ideal pentru a petrece momente agreabile si a stringe legaturile de familie sau pe cele de prietenie, profitind de bucuriile oferite de apa. Copii vor abandona consolele video si calculatoarele pentru a se juca in sinul familiei si a se « hirjoni » in piscina. Cu o piscina ne simtim atit de bine impreuna!

3. Stare de bine si confort la domiciliu

O piscina inseamna a profita dupa voie de un spatiu de relaxare la dumneavoastra acasa. Mic dejun pe terasa, lenevie la marginea apei, pauza de cafea, aperitiv, cina la lumina luminarilor, sesiuni de inot sau aquagym pentru a va intretine sanatatea. Singuri, impreuna cu familia sau cu prietenii: piscina dumneavoastra va ofera multiple momente de fericire!

4. Optimizarea bugetului

A petrece un weekend de « lenevie » la marginea piscinei sau a va invita prietenii la un gratar inseamna a iesi din rutina (fara ambuteiaje sau taxe), oricit de des doriti, avind cheltuieli reduse. Cu o piscina, cele mai frumoase momente de loisir sunt la dumneavoastra in gradina!

5. Infrumusetati-va cadrul de viata

Piscina ofera o noua dimensiune locuintei si gradinii dumneavoastra. Veti beneficia de un cadru de viata elegant si agreabil in fiecare zi.

SIMETRIC.MD INSEAMNA

3289 Proiecte
finisate
100% Clienti
Multumiti
100% Calitate
Garantata
19 Ani
experienta

Portofoliu

Opinia clientilor

CONTACTATI-NE

Cere Apel

Suna acum

0688881737

Republica Moldova
Chisinau

ADRIANA

Consultant

suna acum - 068888173