Articole din Fier Forjat de la SIMETRIC.MD

Porti din fier forjat
Porti din fier forjat
Garduri din fier forjat
Garduri din fier forjat
Scari din fier forjat
Scari din fier forjat
Balcoane din fier forjat
Balcoane din fier forjat
Gratii ferestre din fier forjat
Gratii ferestre din fier forjat
Balustrade din fier forjat
Balustrade din fier forjat

Porti din fier forjat

Portile din fier forjat au calitatea durabilitatii in timp, avand un aspect estetic de exceptie si, de ce nu, o frumusete aleasa. Sunt solide si delicate in acelasi timp, bine construite si pot fi dispuse si cu sticla de protectie semi-opaca pentru un plus de intimitate. Modelele existente au structuri simple sau complexe, cu aplicatii de diferite forme in culori placute.

Garduri din fier forjat

Simetric.md are o experienta vasta in executia acestui tip de lucrari, astfel ca puteti fi siguri de calitatea si promptitudinea cu care va fi realizat gardul pe care vi-l doriti. Desi scopul unui gard este simplu acela de a imprejmui anumite spatii, modul in care este realizat trebuie sa contribuie la securitatea si intimitatea dumneavoastra, si nu numai. Gardurile din fier forjat pot fi adevarate opere de arta, rezistente in timp, impunatoare, atractive si solide in acelasi timp.

Scari din fier forjat

Materialul folosit pentru realizarea scarilor este de cea mai buna calitate. Rezistenta indelungata este o solutie atat pentru amenajarile interioara cat si pentru amenajarile exterioare. Modelele ce pot fi realizate sunt foarte variate pentru a se putea integra perfect in locuinta dumneavoastra. Confectionate la comanda, modelele scarilor pot fi unicate.

Balcoane din fier forjat

Balcoanele din fier forjat au dublu rol: estetic si functional. Confectionate in conformitate cu cerintele clientilor, acestea pot fi model unicat, armonizandu-se perfect cu stilul casei. Modelele balcoanelor pot fi variate, de la cele drepte pana la cele curbate si cele cu tivuri din fier forjat care vor atrage atentia prin aspectul deosebit.
Modelele create de-a lungul timpului stau marturie seriozitatii si profesionalismului echipei Simetric.md. Oferiti casei dumneavoastra un plus de eleganta si stil, un aspect impecabil si de lunga durata.

Gratii ferestre din fier forjat

In ultima vreme grilajele metalice sunt din ce in ce mai necesare, ele impiedicand intrarea prin efractie, dar pot avea si un rol estetic pentru ansamblul arhitectural. Capacitatea ridicata de protectie a acestora se datoreaza rezistentei ridicate a materialelor din care sunt confectionate,ele pot fi drepte sau curbate, fixe sau cu posibilitatea de deschidere.

Balustrade din fier forjat

Simetric.md proiecteaza, executa si instaleaza balustrade din fier forjat in Bacau pentru scari, terase si balcoane din locuinte, cladiri si spatii comerciale.
Alegerea unei balustrade din fier forjat pentru protectia la circularea pe scari sau iesirile pe tarasa/balcon este in primul rand una fiabila, datorita rezistentei si duritatii fierului forjat. Materialul este rezistent la coroziune si foarte solid, reprezentand in acelasi timp o solutie de infrumusetare pentru amenajari interioare si exterioare.

Sunati Acum!

068899947

Sunati la numarul de mai sus
sau completeaza formularul din dreapta
pentru a profita de OFERTA!


SIMETRIC.MD INSEAMNA

3289 Proiecte
finisate
100% Clienti
Multumiti
100% Calitate
Garantata
19 Ani
experienta

Portofoliu

Opinia clientilor

CONTACTATI-NE

Cere Apel

Suna acum

068899947

Republica Moldova
Chisinau

ADRIANA

Consultant

suna acum - 068899947